Kjøleplate GN 1/3
   Frequently Asked Questions and Answers
Bruksanvisning
Sett kjøleplaten i fryseren i minst 8 timer. Den kan fryses stablet vertikalt eller horisontalt. Etter frysing vil kjøleplaten holde en temperatur under +8 °C i ca. 2-3 timer.
Kjølt mat må holde en temperatur på maksimalt +8 °C for å unngå økt bakterievekst og forringelse av smak og kvalitet. Kald mat må avkjøles i kjøleskap før den legges på kjøleplaten.
Rengjøring
Rengjør kjøleplaten med lunkent vann og en fuktig klut. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin.
Staychill Chill Tray
Etterspørselen etter kjølt servert mat vokser sterkere enn noen gang før, spesielt ettersom bufféer og koldtbord blir mer og mer populære. I Sverige har bufféer vært vanlig i mange år. Staychill ble startet i 2004 og har frem til i dag hjulpet tusenvis av fornøyde kunder. Med Staychill Chill Trays kan du holde den serverte maten kald lenger på en enkel og kostnadseffektiv måte.
Enten det er til frokostbuffeen eller salatbuffeten, er Staychill den effektive løsningen for å holde maten kald. Våre Chill-brett holder alt fra smørbrød til smør kaldt, samtidig som de er en utmerket hjelper til julebufféer så vel som påleggsbord.
Enkelt sagt, vi mener at kjølt mat kun skal serveres fersk og velsmakende, og vi har som mål å holde produktene våre av høyeste kvalitet, og dermed holde kundene våre fornøyde. Våre Chill Trays er justert for gastronormmål (GN) og er derfor enkle å plassere i serveringsdisker etc.
Våre kjølebrett er produsert av 1 mm eloksert aluminiumsplate på utsiden og EPS-isolasjon, inkludert kjølemiddelposer på innsiden. Utstyrt med 4 gummiføtter under. Alle materialer er resirkulerbare. For å sikre en kontinuerlig og jevn bruk, anbefaler vi å veksle mellom et sett med to kjølebrett.
Bruksanvisning
Sett kjøleplaten i fryseren i minst 8 timer. Den kan fryses stablet vertikalt eller horisontalt. Etter frysing vil kjøleplaten holde en temperatur under +8 °C i ca. 2-3 timer.
Kjølt mat må holde en temperatur på maksimalt +8 °C for å unngå økt bakterievekst og forringelse av smak og kvalitet. Kald mat må avkjøles i kjøleskap før den legges på kjøleplaten.
Rengjøring
Rengjør kjøleplaten med lunkent vann og en fuktig klut. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin.
Staychill Chill Tray
Etterspørselen etter kjølt servert mat vokser sterkere enn noen gang før, spesielt ettersom bufféer og koldtbord blir mer og mer populære. I Sverige har bufféer vært vanlig i mange år. Staychill ble startet i 2004 og har frem til i dag hjulpet tusenvis av fornøyde kunder. Med Staychill Chill Trays kan du holde den serverte maten kald lenger på en enkel og kostnadseffektiv måte.
Enten det er til frokostbuffeen eller salatbuffeten, er Staychill den effektive løsningen for å holde maten kald. Våre Chill-brett holder alt fra smørbrød til smør kaldt, samtidig som de er en utmerket hjelper til julebufféer så vel som påleggsbord.
Enkelt sagt, vi mener at kjølt mat kun skal serveres fersk og velsmakende, og vi har som mål å holde produktene våre av høyeste kvalitet, og dermed holde kundene våre fornøyde. Våre Chill Trays er justert for gastronormmål (GN) og er derfor enkle å plassere i serveringsdisker etc.
Våre kjølebrett er produsert av 1 mm eloksert aluminiumsplate på utsiden og EPS-isolasjon, inkludert kjølemiddelposer på innsiden. Utstyrt med 4 gummiføtter under. Alle materialer er resirkulerbare. For å sikre en kontinuerlig og jevn bruk, anbefaler vi å veksle mellom et sett med to kjølebrett.
WM In Stock | No |
---|---|
Materiale storkjøkken | Anodisert aluminium |
Garanti | 2 år |
Produsent | Stayhot |